COVID-19 vírusfertőzés

Nemzeti Népegészségügyi Központ hivatalos tájékoztatója:

"A koronavírusok lipid burokkal rendelkező, egyszálú RNS vírusok.  Embert és számos állatfajt képesek megbetegíteni, jellemzően madarakat és emlősöket, mint például tevéket, macskákat, denevéreket. A koronavírusok zoonozisok, képesek állatról emberre terjedni. Jelenleg hét koronavírusról ismert, hogy képes humán fertőzéseket és megbetegedések is előidézni. A koronavírus fertőzések okozta megbetegedések változó súlyosságúak lehetnek, a hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésekig."

"Az új koronavírus elnevezése 2020. február 12-től „súlyos akut légúti tünetegyüttest okozó koronavírus 2” (SARS-CoV2), az általa okozott megbetegedés a pedig „koronavírus-betegség 2019” (coronavirus disease 2019), melynek rövidített változata a COVID-19."

Forrás:

https://www.nnk.gov.hu/index.php/koronavirus-tajekoztato/567-eljarasrend-a-2020-evben-azonositott-uj-koronavirussal-kapcsolatban

Hogyan hat az ózonmolekula a koronavírusra?

Szegedi Tudományegyetem hivatalos közleménye:

 "A lipidek egy része telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek oxigén jelenlétében károsodnak, ózon jelenlétében pedig peroxidálódnak, ami a fizikai tulajdonságaikat is alapvetően megváltoztatja. De a fehérjék is érzékenyek az oxidációra, szerkezetük teljesen átalakulhat. A vírus oxigén jelenlétében – különösen ha a nyálcseppek kiszáradnak – rövid időn belül veszít fertőzőképességéből. A radioaktív izotópokhoz hasonlóan a körülményektől függő féléletidővel folyamatosan inaktiválódik. Ezt a folyamatot az ózon rendkívül felgyorsítja, pillanatszerűen hatástalanítja a vírust."

Forrás:

https://u-szeged.hu/mediafigyelo/2020/koronavirus-halalos

Mindezek alapján elmondható, hogy az ózonnal történő fertőtlenítés megoldást nyújt a Covid-19 okozta fertőzés jelenlétének megszüntetésében. A hatékony eljárás további előnye a vegyszermentes és teljes körű (levegő/felület/eszköz) fertőtlenítésben rejlik.

Mivel az ózon nagy mennyiségű jelenléte egészségkárosító lehet, ezért az ózongenerátorral történő fertőtlenítést kizárólag hozzáértő szakember, megfelelő védőfelszerelésben végezheti!

 

Megrendeléssel kapcsolatban keressen minket bizalommal!

+36 30 131 1050    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

.

 

Jármű

5.990 Ft-tól

/ alkalom

személyautó

haszongépjármű

Teherautó, busz

Otthon

19.990 Ft-tól

/ alkalom

40 m2- ig - 19.990 Ft

41 m2- 80 m2 - 24.990 Ft

81 m2- 120 m2 - 34.990 Ft

121 m2 felett, kérjen ajánlatot!

Iroda/Intézmény

Kérjen egyedi árajánlatot