Ózonos autó fertőtlenítés

Fertőtlenítse autóját ózonnal!

Nem is gondolnánk mi minden telepszik meg az autó szellőző rendszerében vagy az utastérben. A levegőben keringő por, szmog, pollen mind bejut az autó belső terébe, ezzel pedig egészségügyi problémákat okozva az utasok szervezetében. Elég, ha csupán a virágzás idején tomboló magas pollenkoncentrációra gondolunk, amely súlyos allergiás reakciót válthat ki az arra érzékenyek körében. Ám vannak "alattomos" egészséget károsító tényezők is, melyek az egyébként panaszmentes szervezetet is megviselik, méghozzá hosszútávon. Ilyen a napjainkban oly sokat emlegetett levegőszennyezés, a szmog, a vegyi anyagok, melyek megragadnak a szellőzőrendszerben, majd folyamatosan visszakeringenek az utastérbe. Mindez számtalan egészségügyi problémát okozhat az évek során.

Ózonfertőtlenítéssel foglalkozó cégünk, erre is gyors és hatékony megoldást kínál. Gépeinkkel akár 20 perc alatt megtisztítjuk autója belsejét, ezzel kiölve az ott hemzsegő korokozókat és egyéb káros anyagokat. Fontos számunkra az Ön és családja egészsége, ezért a fertőtlenítés folyamatát egy speciális felület kezeléssel zárjuk le. Így egy teljeskörű és tartós védelmet garantálunk!

Ne felejtse, ebben az időszakban kiváltképp fontos környezetünk tisztántartása, egészségünk megőrzése. Az ózonnal történő fertőtlenítés a covid-19 vírussal szemben is felveszi a harcot! Keressen bátran elérhetőségeink egyikén! #vigyázzunkegymásra

Ózonos autó fertőtlenítés árak:

  1. Ózonos személygépjármű fertőtlenítés 5990 Ft
  2. Ózonos haszongépjármű fertőtlenítés 6990 Ft
  3. Ózonos teherautó/ kamion fertőtlenítés 6990 Ft
  4. Ózonos személyszállító kisbusz fertőtlenítés 7990 Ft
  5. Ózonos busz fertőtlenítés 9990 Ft

.

 

Jármű

5.990 Ft-tól

/ alkalom

személyautó

haszongépjármű

Teherautó, busz

Otthon

19.990 Ft-tól

/ alkalom

40 m2- ig - 19.990 Ft

41 m2- 80 m2 - 24.990 Ft

81 m2- 120 m2 - 34.990 Ft

121 m2 felett, kérjen ajánlatot!

Iroda/Intézmény

Kérjen egyedi árajánlatot